Webwinkel

Handgemaakte sieraden

RINGEN

VERLOVINGSRINGEN

TROUWRINGEN VOOR HAAR

TROUWRINGEN VOOR HEM

OORBELLEN

COLLIERS

ARMBANDEN

INSPIRATIE

Oud goud en edelstenen kunnen we opnieuw doen leven in een sieraad dat helemaal bij jou past. Bekijk de voor en na foto’s en laat je inspireren.

ACCESSOIRES

Collecties

Mooi lijnenspel en organische ronde vormen zijn kenmerkend voor mijn ontwerpen. Overal om mij heen zie ik inspiratie, maar ik krijg de meeste ideeën van vormen uit de natuur. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere blaadjes, bloemen, schelpjes en andere vormen. Al die indrukken sla ik op en komen tot uiting in mijn sieraden.

Unieke sieraden

Naast een aantal vaste collecties die in kleine oplagen worden gemaakt, ontwerp ik ook unieke sieraden. Edelstenen zijn zeer geliefd in de one-of-a-kind collecties. Dat komt omdat er van veel edelstenen maar één te vinden is. De edelsteen is meestal het startpunt van het ontwerp. Het is belangrijk om te zorgen dat de edelsteen het best tot zijn recht komt. Daarom laat in mij door de steen inspireren en maak ik het ontwerp om de steen heen.

Edelstenen en parels

Edelstenen, diamanten en parels hebben iets magisch. Ze intrigeren en zijn een verrijking in een sieraad. Daarom ben ik altijd op zoek naar bijzondere schatten. Ik heb een paar favoriete leveranciers waarvan ik weet dat zij ook altijd op zoek zijn naar het beste van het beste. Ook probeer ik er op te letten of de oorsprong van de edelstenen en parels duurzaam is. Dat lukt soms wel en soms niet. Fairtrade edelstenen zijn jammer genoeg lastiger te vinden omdat in deze branche duurzaamheid nog niet voldoende is ontwikkeld.  De parels die ik gebruik zijn gelukkig wel overwegend duurzaam en fairtrade. 

 

CONTACT

Atelier LUZ
Marike Hauser

+31 6 40252871

info@atelierluz.nl

Czaar Peterstraat 134D
1018PV Amsterdam

SERVICE

•    Alle bedrijfsgegevens
•    FAQ
•    Info over maten
•    Retourneren
•    Algemene voorwaarden
•    Privacy Beleid
•    Site Map