Atelier Luz | Fairtrade goudsmid

Kleine schatten om van te houden.
WEBSHOP
Marike Hauser

Goudsmid | Ontwerpster | Founder

UNIEKE, HANDGEMAAKTE SIERADEN VAN FAIR TRADE GOUD

Welkom in mijn wondere wereld.

Dit is mijn schatkamer vol bijzondere en handgemaakte sieraden van fair trade goud. Ik ontwerp mijn eigen collecties en maak sieraden op maat. Als je houdt van strakke, organische vormen, (im)perfecte edelstenen en de kracht van eenvoud, dan ben je hier precies op de juiste plek.

In mijn atelier ben ik volledig in mijn element. Smeden, creëren en nieuwe ontwerpen bedenken. Geen dag is hetzelfde. Ik hou van de afwisseling en creatieve vrijheid die ik heb.

Dit is waar ik van droomde toen ik als dertienjarige mijn eerste ketting maakte tijdens handenarbeid. Mensen blij maken met sieraden die mooi zijn van binnen én van buiten. Geweldig toch?!

 

Collecties
product foto oorbellen

Sieraden om te koesteren

Koester de bijzondere momenten en versier jezelf met een uniek sieraad dat je elke dag inspireert om jouw mooiste leven te leiden.
Stoere rouwringen voor hem

Unieke trouwringen

De perfecte ringen om jullie liefde voor elkaar te vieren. Handgemaakt van eerlijk goud met je eigen persoonlijke touch.

Duurzame diamanten ringen

Diamant verlovingsringen

Het mooiste cadeau is jouw onvoorwaardelijke liefde. Maar een schitterende verlovingsring maakt het plaatje compleet.

 NIEUW IN DE WEBSHOP!

Keshi parel ring
Baguette smaragd oorbellen
Keshi parel hanger
Let’s recycle!

Geef een oud sieraad een nieuw leven

Heb jij gouden sieraden die ergens in een la liggen te verstoffen? Oud goud, soms al jaren in de familie en met grote emotionele waarde. Maar je draagt het niet omdat het niet jouw smaak is, of de verkeerde maat. Die sieraden kunnen we samen een tweede leven geven. Ik smelt het voor je om en maak er iets nieuws van dat wél bij jou past. Voel de rijke historie terwijl je het sieraad draagt en geef een stukje van jezelf door aan toekomstige generaties.

mogelijkheden

Hoe gaat het in zijn werk?

w

Maak een afspraak

Heb je een vraag of kom je liever op een ander tijdstip dan de openingstijden, geen probleem. Neem contact op voor een afspraak.

Bijzondere diamanten

Op zoek naar iets bijzonders? Wij hebben een mooie selectie ruwe diamanten, ‘ice’ diamanten en ‘vintage’ diamanten. Stuk voor stuk uniek.

Ontwerp je eigen ring

De weg naar de perfecte ring is altijd een leuke ontdekkingstocht waar ik graag in bijsta.

Marike Hauser | edelsmid

5 DUURZAME  TIPS

Eerlijk goud

FAIRTRADE

Ringmaat meten

SIZE GUIDE

 

 

Ben jij op zoek naar een mooie, Fairtrade en/of duurzame ring, verlovingsring of trouwring. Dan helpt deze informatie jou op weg om een weloverwogen keuze maken die bij jou past.