Diamanten verlovingsring

Uniek en handgemaakt
Een schitterende ring van fair trade goud voor de liefde van je leven

Je bent er klaar voor, je gaat je vriend(in) ten huwelijk vragen. Nu nog een mooie verlovingsring.

Eén verlovingsring,

een schat aan mogelijkheden.

Verlovingsringen zijn traditiegetrouw ringen met een diamant. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Samen gaan we op zoek naar de stijl die bij jouw partner past. Strak, modern, stoer, klassiek, ingetogen of extravagant. De mogelijkheden zijn eindeloos!

product foto trouwringen
Handgemaakte trouwringen van Atelier LUZ

Strak

Less is more. Een baguette geslepen diamant heeft een krachtige, moderne uitstraling. Mooi in combinatie met een strakke ring en gladomzetting.

Ring met antieke diamant en saffiertjes | verlovingsring

Klassiek

Antieke bolsjewiek diamanten schitteren prachtig, en ze zijn ook nog eens duurzaam. Elke diamant is uniek doordat ze volledig met de hand zijn geslepen.

Ring met cluster van saffier en diamant

Speels

Liever een minder traditionele ring? Ontdek de schoonheid van ruwe en imperfecte diamanten. Of kies voor een ring met een speelse vorm.

Unieke diamanten

Diamanten:

Uniek, klassiek of duurzaam.

 

Ik werk graag met diamant. Het is het hardste mineraal dat we kennen. Precies daarom houden deze prachtige en veelzijdige stenen een blijvende sprankeling en glans. Ze staan ook nog eens voor oneindige liefde. Hoe mooi is dat! 

Je bent vast bekend met de briljant geslepen diamanten. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. Door de invloed van wisselende factoren tijdens het ontstaan, bestaat er een scala aan kleuren en variaties. Een interessante wereld van bijzondere en prachtige (im)perfecte diamanten. Ik vertel je er alles over tijdens onze eerste afspraak en natuurlijk laat ik je mijn verzameling zien.

Zoek je een super duurzame verlovingsring?

Zo kun je kiezen voor vintage diamanten die vaak wel 100 jaar oud zijn. En wat dacht je van Fairtrade diamanten met herkomst certificaat of duurzame Labgrown diamanten die CO2 neutraal geproduceerd zijn.

Geheime missie: project ringmaat

Als je de perfecte verlovingsring laat maken, is het belangrijk dat die ook past. Er zijn een paar manieren om erachter te komen welke ringmaat jouw partner heeft, zónder de verrassing te verklappen.

  • Neem een ring met de juiste maat mee naar de afspraak (eentje die niet snel wordt gemist).
  • Meet de ringmaat simpel en snel met een app (zoek op “ring sizer”)
  • Schakel hulp in van familie of vrienden om achter de juiste ringmaat te komen.
  • Voor de daredevils: meet stiekem de ringvinger op terwijl jouw partner slaapt. Dit doe je door een touwtje of een strookje papier losjes om de vinger te wikkelen en dat vervolgens op te meten.

 

Toch niet helemaal perfect?

Je hebt er alles aan gedaan om achter de juiste ringmaat te komen en tóch is ‘ie iets te groot of te klein. Geen stress, we’ve got your back. Heb je per ongeluk de plank misgeslagen en is je vriend(in) echt niet blij met de ring? Ook dan zoeken we samen een oplossing.

Deze bruid liet haar dromen uitkomen:

Bij Atelier Luz vind je vakmanschap en enthousiasme. Ik ben, elke dag opnieuw, zo ontzettend blij met mijn handgemaakte trouwring. En nog fairtrade ook!

– Anna –