Fairtrade trouwringen

Handgemaakt voor hem en haar
And so the adventure continues…

Yes, jullie stappen in het huwelijksbootje! Tijd om trouwringen uit te zoeken. Wel graag iets unieks, handgemaakt en van fairtrade goud. Alleen hebben jullie allebei nét iets andere wensen. Hij wil simpel, tijdloos en een tikje stoer maar zeker niet saai. Zij wil een bijzondere ring, misschien wel met een diamant en in de juiste tint goud. Hoe nu verder?

Jullie unieke trouwringen bestaan, ik hoef ze alleen nog te maken.

Let’s make this happen…

PERFECTE IMPERFECTIE

Handgemaakte sieraden zijn niet te vergelijken met de ietwat saaie perfectie van een fabrieksproduct. Samen creëren we iets dat nog niet bestaat. Ik help jullie om de trouwring waar jij van droomt, vorm te geven en werkelijkheid te laten worden. Bij alles wat ik maak streef ik naar de hoogst mogelijke kwaliteit en afwerking, maar perfectie bestaat niet bij handwerk. Dat ambachtelijke element maakt een sieraad bijzonder en uniek. Er zit een stukje van de maker in verwerkt.
Magisch toch?

product foto trouwringen

Fairtrade goud: happily ever after voor iedereen

Hoe fijn is het als de liefde die jullie voor elkaar voelen, ook in de trouwring zit die je draagt. Dat begint bij Atelier Luz al voordat wij zelf aan de slag gaan. Het begint bij betere, duurzamere en eerlijkere grondstoffen. Ik werk alleen met fairtrade goud. Daarmee staat jouw ring voor een gelukkige, duurzame verbinding op alle vlakken.

We got to let love rule
– Lenny Kravitz

Van goudklompje naar handgemaakte trouwringen.

Een trouwring is een bijzonder sieraad dat je de rest van je leven wilt dragen. Het is belangrijk dat de ringen mooi blijven, maar ook dat júllie ze mooi blijven vinden. Elke dag. Dat zit ‘m in de details. Daarom neem ik uitgebreid de tijd om samen te onderzoeken wat jullie willen en een uniek ontwerp te maken. Ik geniet enorm van de uitdaging om een set ringen te creëren waar jullie tot over je oren verliefd op zijn.

antieke diamant

Een schatkamer vol bijzondere diamanten.

Ik werk graag met diamant. Het is het hardste mineraal dat we kennen. Precies daarom houden deze prachtige en veelzijdige stenen een blijvende sprankeling en glans. Ze staan ook nog eens voor oneindige liefde. Hoe mooi is dat! 

Je bent vast bekend met de briljant geslepen diamanten. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. Door de invloed van wisselende factoren tijdens het ontstaan, bestaat er een scala aan kleuren en variaties. Een interessante wereld van bijzondere en prachtige (im)perfecte diamanten. Ik vertel je er alles over tijdens onze eerste afspraak en natuurlijk laat ik je mijn verzameling zien.

Hoe pakken we dit aan?

Het proces van eerste afspraak totdat de trouwringen klaar zijn, duurt gemiddeld twee maanden. Maar geen stress. Als jullie minder tijd hebben tot de grote dag, komen we er samen ook wel uit.

1. De eerste afspraak

Samen onderzoeken we wat jullie wensen zijn en hoe dit binnen het budget past. Ik heb verschillende creatieve manieren om te laten zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

2. Knopen doorhakken

Nu ik weet wat jullie willen, stuur ik een offerte met alle details. Trouwringen zijn voor altijd, ik snap dat jullie wat tijd nodig hebben om te beslissen.

3. Aan de slag

Zodra jullie JA! zeggen, ga ik aan de slag met jullie unieke, handgemaakte trouwringen. Ondertussen kan jij verder met alle andere voorbereidingen.

4. Bijna klaar

Het is tijd voor de passessie. Spannend! We controleren of de maten kloppen en daarna wordt de gravure gezet.

5. Ready for the big day

Jullie trouwringen kunnen opgehaald worden. Tijd voor een feestje ♥

Marike Hauser | Atelier LUZ | Goudsmid | Amsterdam

KOM LANGS OP AFSPRAAK

Deze bruid liet haar dromen uitkomen:

Bij Atelier Luz vind je vakmanschap en enthousiasme. Ik ben, elke dag opnieuw, zo ontzettend blij met mijn handgemaakte trouwring. En nog fairtrade ook!

– Anna –