8x glimmende kerstcadeaus

 Sieraden zijn altijd bijzonder om cadeau te doen aan jezelf of een ander. Op zoek naar een glimmend cadeau voor deze kerst? In deze blog 5 duurzame opties die niet alleen de kerstboom, maar ook de drager doen stralen. Met een duurzaam sieraad doel ik op meerdere aspecten. Duurzaam kan staan voor de materiaalkeuze, de tijdloosheid van designs en het duurzame karakter van een sieraad dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Een sieraad dat met liefde en aandacht wordt gemaakt, blijft dat ook teruggeven.

Op zoek naar een glimmend kerstcadeau van onder de €800? Kijk dan eens naar de Fairmined gouden oorbellen, kettingen, ringen en hangers in deze cadeautip guide. 

Groene diamanten oorhangers

Zoals ik al aangaf in de introductie staat duurzaam onder andere voor de materiaalkeuze.  Ik werk zo veel mogelijk met Fairmined ethisch goud, preloved diamanten en duurzaam gewonnen parels en edelstenen. Zo dragen we samen een steentje bij aan een bewustere wereld. Kerst is immers een solidair feest. Ik ben officieel licentiehouder bij Fairmined. Het keurmerk voor eerlijk gewonnen goud. Lees meer over eerlijk goud op mijn pagina FAIRTRADE

Rama collier diamant
Ice diamant collier

Duurzaam staat ook voor de tijdloze designs. Lang van een sieraad genieten is heel belangrijk, zo voorkom je dat het juweel in een la verdwijnt en niet meer naar om wordt gekeken. Ik streef ernaar sieraden te maken die op dagelijkse basis draagbaar zijn, zowel voor m’n vaste collectie als in opdracht. Designs om die ene outfit op te leuken, een belangrijk moment of persoon in het leven te symboliseren of om te verzamelen en to combineren. De meeste inspiratie haal ik uit de natuur, van organische vormen tot speelse elementen en kleurrijke stenen. Ik ben van alle markten thuis, maar mijn motto is less is altijd more als het gaat om design!

Cutie ringen
Pacha ringen

Het bijzondere aan een sieraad van goud of ander edelmetaal en saffieren of diamanten is dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Juist dit maakt een sieraad zo’n bijzonder cadeau. Het sieraad wat je jouw familielid met kerst cadeau geeft is de volgende generatie weer een cadeau voor een kleinkind. Een sieraad is blijvend en laat een herinnering, persoon of nalatenschap voortleven. Een mooie kerstgedachte om deze blog mee af te sluiten.

Golden Keshi hanger
parelcollectie Atelier LUZ

exclusieve tijd voor jou

maak een afspraak voor private shopping of oud goud advies
afspraak boeken