De kerstlooks van LUZ

Mixen, matchen en stacken dat maakt sieraden zo fun! Je kan er nooit genoeg van hebben, dus daarom zijn we met team LUZ de ideale kerstlooks voor jou gaan samenstellen. Van subtiel en chique tot all out en feestelijk. Wat is jouw favoriete sieraden look voor deze winter?

Look 1 | Statement pieces 

Deze kerst staat in het teken van big, bigger, biggest. Bij deze look gaat het om statement pieces die niks anders meer nodig hebben. Een paar grote hangers en een chunky ring en je bent klaar om te schitteren. Makkelijk te combineren met een minimalistische outfit voor een eye-catching effect. Kijk bijvoorbeeld naar de Sense oorbellen of de Gold armband. 

Sense oorhangers
Golf armband

Look 2 | Mix en Match 

Gouden sieraden zijn nog altijd helemaal hot en dat houden we zo! Kijk voor meer info over mijn materiaal op Fairmined. Het leuke aan deze tweede look is het mixen en matchen van materialen, stenen en stijlen. Geelgoud met witgoud, ethische diamanten met kleurrijke edelstenen, vintage en nieuw. Lees hier alles over diamanten. Stacken en layeren is key. Niks is te gek. Ga all out voor een feestelijke gelegenheid met een verzameling armbanden of stack verschillende ringen met en zonder diamantjes! 

Ring stacking

Look 3 | Parels 

Ready voor de French way? Parels zijn terug in het modebeeld en zijn ontzettend chique als sieraad. Ik maak sieraden met allerlei duurzame parels. De Keshi parel is m’n persoonlijke favoriet. Dit is een soort ‘bijvangst’. Als een oester een parel vormt ontstaat er soms ook een kleinere tweede parel naast. Iedere Keshi parel heeft een unieke speelse vorm. De witte variant is een natuurlijke South Sea parel en wordt gevonden in Australië en Indonesië. De grijze variant komt uit Tahiti. 

Parel ringen
parel collier

Look 4 | Less is more

Vergeet het minimalistische sieraad niet! Ook deze kerst onmisbaar in de sieradendoos. Ideaal bij een uitbundige outfit als subtiele aanvulling. Bij less is more draait het om dat ene glimmende detail: subtiele oorbellen, een mooie armband of een minimalistische ring. Deze sieraden vullen de look op een fijne manier aan, zonder overdaad. Sprankelen doe je sowieso altijd!

Takjes collier
La linea ring met diamant

exclusieve tijd voor jou

maak een afspraak voor private shopping of oud goud advies
afspraak boeken